Over ons

Kernwaarden

“Bouwen doen we samen”


Bouwbedrijf Ten Haken, onder leiding van Henk te Selle, is al sinds 1885 een familiebedrijf gevestigd in de buurtschap Brinkheurne van de gemeente Winterswijk. Sinds 2015 varen wij met het bedrijf een nieuwe koers. Wij werken samen met een breed netwerk van vakkundige zelfstandige bouwprofessionals in allerlei disciplines en zijn op deze manier zeer flexibel. We huren de expertise in op het moment dat het nodig is. Door innovatief samen te werken en samen slimmer te bouwen kun je met elkaar het verschil maken. De betrokken vakmensen hebben toegang tot onze werkplaats waardoor projecten gezamenlijk gebouwd worden. Wel vormen wij het enige aanspreekpunt voor de klant en zorgen ervoor dat het werk, of het nou nieuwbouw, verbouw, renovatie of restauratie is, perfect opgeleverd wordt. Bouwen doen we samen met u.

Keurmerk Bouwgarant

Bouwbedrijf Ten Haken heeft het Keurmerk Bouwgarant.
BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw van Nederland met 1500 aangesloten bouwbedrijven.
Al deze bedrijven worden periodiek getoetst en voldoen aan eisen op het gebied van: (1) vakmanschap, (2) kwaliteit en (3) betrouwbaarheid.

Met een BouwGarant Aannemer kunt u rekenen op 7 stappen voor optimale zekerheid:

> Juiste diploma’s & verzekeringen
> Uitgebreide klachtenregeling
> Duidelijke afspraken
> Kwaliteitscontroles
> Aantoonbare ervaring
> Garantie
> Geschillencommissie

Klik hier voor meer informatie over Bouwgarant en het keurmerk. Klik op de naam voor de Algemene Voorwaarden 2013 of de Consumenten Voorwaarden 2010.

EnergiePrestatieGarantie
Op het gebied van duurzaamheid presenteert Bouwgarant de EnergiePrestatieGarantie. De EnergiePrestatieGarantie biedt u extra zekerheden. Zo worden de extra afbouwkosten vergoed bij faillissement van het bouwbedrijf en heeft u na oplevering een meerjarige kwaliteitsgarantie. Tijdens de bouw vinden verschillende kwaliteitscontroles plaats en krijgt u bij oplevering een schriftelijke rapportage met een energielabel. Wordt de gegarandeerde energie besparing toch niet gehaald, dan worden er kosteloos extra maatregelen gedaan om de besparing alsnog te behalen. Klik hier voor meer informatie.